Valori

Dezvoltare
Credem cu tărie că în fiecare zi putem fi mai buni, putem aduce o mai mare valoare partenerilor noștri și, implicit, societății. Acesta este motivul pentru care avem atenția ațintită nu doar asupra indcatorilor noștri de performanță, dar și asupra tuturor tendințelor pieței, fie ele legislative, tehnice sau comerciale.

Implicare
La EDS, energia nu este doar pentru noi și partenerii noștri, ci se și dăruiește. Drept urmare, ne-am propus ca fiecare bornă atinsă de noi să se traducă și printr-o acțiune care să vizeze comunitatea. Creșterea e frumoasă doar de mână cu cei din jurul nostru.

Prietenie
Deși tratăm, în primul rând, cu profesionalism absolut toate relațiile cu partenerii noștri, urmărim mereu ca prin încredere și respect reciproc să ajungem la o relație de prietenie. Acest lucru aduce o înțelegere dincolo de cifre a parteneriatelor pe care le dezvoltăm.

Durabilitate
Suntem cu toții trecători, dar conștienți de impactul pe care îl putem avea. Și știm că, în cele din urmă, acțiunile noastre vor ajunge să spună despre noi cât de responsabil am acționat. Acest lucru ne determină să fim atenți atât la resursele pe care noi le utilizăm, dar să ne și concentrăm pe înființarea de surse noi de energie regenerabilă.

energie

EDS folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.

Află mai multe