Conducere & Organizare

Ca valorile noastre să fie însușite de fiecare membru al echipei, e important să ni le însușim la nivelul liderilor.

De aceea, toți oamenii cu putere de decizie în cadrul companiei au experiența și capacitatea de a trăi și transmite principiile după care ne ghidăm.

Executiv

Cu peste 20 de ani de experiență în management și mai bine de 15 în antreprenoriat, manifestăm o preocupare continuă pentru problema resurselor energetice, care a ținut agenda noastră în ultimul deceniu, și care reprezintă focusul nostru principal mai ales în contextul global actual.

Tranzacționare & Furnizare Energie Electrică

Ancorați 24/7 în dinamica pieței locale de energie, dar și atenți în special la bursele energetice internaționale și impactul generat de către acestea, căutăm mereu să construim strategii pe termen lung în ceea ce privește tranzacționarea și furnizarea energiei către partenerii noștri.

Tranzacționare & Furnizare Gaze Naturale

Expertiza pe întregul flux de alimentare și, cu precădere în întocmirea de prognoze, ne oferă imaginea de ansamblu asupra pieței de gaze naturale, atât de importantă în asigurarea cantităților necesare la costuri competitive.

Vânzare Energie Electrică & Gaze

Pionieri în vânzarea de energie pe piața concurențială, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, am administrat și administrăm conturile unora dintre cei mai mari consumatori din România, construind alături de aceștia partneriate durabile, bazare pe încredere și predictibilitate.

Comercial & Relații cu clienții

Interfață pentru partenerii noștri, cu o orientare predilectă pentru soluționarea eficientă și promptă a tuturor solicitărilor ce apar, înțelegem cât de important este să-i fii unui client aproape, mai ales în situațiile delicate pe care le traversează.

Juridic

Expertiza de aproape 15 ani atrage după sine un grad sporit de claritate și vigiliență pentru această piață ultra reglementată. Suntem mereu preocupați să urmărim îndeaproape evoluția legislativă din domeniul energetic, încă de la primele semnale de liberalizare a pieței.

Dezvoltare

Dorința de a fi mereu competitivi și cât mai autonomi ne pune în postura de a ne dezvolta constant ca echipă, dar și a dezvolta noi proiecte și parteneriate strategice. În acest sens, învățarea continuă și însușirea de noi provocări ne sunt cei mai de nădejde parteneri de drum.

IT & Securitate

Atenți la sănătatea companiei și a operațiunilor derulate, punem un accent deosebit pe tehnologie și pe felul în care aceasta ne ajută să fim mai eificienți si pregătiți pentru orice fel de provocări. De aceea, depunem un efort constant în a ține pasul cu evoluția din acest domeniu.