Furnizor energie electrica Furnizor energie electrica

Asigurăm servicii complete în domeniul furnizării de energie electrică şi a gazelor naturale. Oferim clienţilor noştri soluţii dedicate şi adaptate cerinţelor.

Avem specialişti în domeniu, relaţii stabile cu producătorii şi putere financiară - reţeta de succes pentru a veni în întâmpinarea nevoilor Dumneavoastră, cu impact pozitiv asupra profitabilităţii şi competitivităţii companiei Dumneavoastră.

Compania noastră furnizează energie electrică în baza licenţei de furnizare numărul 859 din anul 2009 emisă de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei şi îşi propune să devină un partener activ şi puternic pe piaţa de energie. Începând cu 2014, am devenit de asemenea şi furnizori de gaze naturale, cu licenţa nr. 1911 / 2014.

Suntem conştienţi că în condiţiile concurenţei acerbe din domeniu, calitatea serviciilor face diferenţa între companii. Din acest motiv compania noastră a acordat o atenţie deosebită implementarii sistemului integrat de management de calitate şi mediu ISO 9001.